... Všechno vždycky končí dobře. Pokud ne, ještě to není konec.

čtvrtek 10. ledna 2013

tanec princezen

Tanec princezen ,tanec princezen ...

Škrtám se seznamu další položku.
Šaty na přání pro neteř a dceru- zadání znělo jasně HLAVNĚ růžové,dlouhé a na tančení ... tak doufám,že s té růžové na fotkách neoslepnete "o)












Musím se přiznat,že oblečení šiji vyjímečně. S velkou chutí jsem se po šatech pustila do šití deky z proužků ,ale to zase příště "o)

Děkuji za návštěvu ♥ 


7 komentářů:

  1. moc krásné princezny..super šaticky ..hele je videt ze obleceni te zaclo bavit ;-) asi si taky necham neco usit...zlobim ze :-D...mOC KRÁSNÉ

    OdpovědětVymazat
  2. Týý jo... tak malé a už do tanečních:-)))... teď ještě oblečky pro partnery, ne? :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím....takové jsem si jako malá strašně přála. Maminka mi podobné nechala ušít, ale měla jsem je jen jednou na maškarním. Vypadala jsem jako princezna. Pak už jen visely ve skříni a nesměla jsem si s nimi hrát, protože by se zničily. Pořád jsem na ně chodila koukat. Tak pořád dokola, až jsem z nich vyrostla a stejně mi nebyly. Vím, že to zní divně, ale moje mamka je taková šetrná. Já už jsem pomalu začala trpět stejnou "nemocí", ale nastěhování k mému teď již manželovi mě z toho rychle dostalo...život se má žít, užívat a materiální věci neřešit. Byly, užily jsme si je, nejsou.....:-D Ty holky se fakt mají....:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šatičky, Renčo!!! Já jako malá měla jediné šité na svatbu mojí tetě, když mi bylo 7, také růžové, ale světle s modrým okrajem, mám je schované u našich a těším se až malá do nich doroste :-) Jak jsou obě holky spokojené, to je nejhezčí... princezny jedny :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé,Renčo jsou super.Máme podobné z loňského karnevalu.

    OdpovědětVymazat
  6. holky moje zlaté děkuji za komentáře,udělaly jste mi zase vééélkou radost ♥
    Holkám jsem šila šaty jen tak na tenčení,ony se pořád převlíkají a šaty opravdu nezahálejí. Já jako malá jsem si o takových šatech mohla nechat jen zdát "o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♥