... Všechno vždycky končí dobře. Pokud ne, ještě to není konec.

středa 8. února 2012

Každý každému kousek sebe

šití mě baví a velice mě baví šít růzdné projekty,kde je zapojeno holek více.Díky Maríně jsem si to mohla už několikrát vyzkoušet a vždycky to bylo super !

Teď šiji zase s holkami s Mariny a mým úkolem bylo dnes,když na mě přišla řada,nachystat a přišít k ostatním 25 čtverečků.
V neděli večer jsem se od Teamy dozvěděla,že mi posílá čtverečky.Měla jsem už připravených svých 25 čtverečků- ty jsem,ale vyšila u Míši na stroji (já vyšívací stroj nemám) a tudíž se mi zdálo,že těmito čtverečky se já moc neprezentuji.No prostě měla jsem pocit,že jsem to ošidila.Proto tyto čtverečky využiji jinak a dala jsem se do šití nových a po pár hodinách bylo hotovo :o)


Holky co šijete s námi :
 listonoška mi balíček doručila ve 14 hod. hned jsem se do toho pustila a v 16hod. jsem odjížděla do Rožnova předat vše další v pořadí Bedrunce.Bedrunko tímto tě moc zdravím a děkuji za povídání a čajík :o)


takhle vypadala celá zásilka:

To je základ středu mých čtverečků :




A to je jeden z 25 :


tady jsou (ještě jednou) všechny moje čtverečky :





Ajko a Světluško děkuju za organizaci celé této akce ♥

3 komentáře:

  1. Páni, to bude paráda, až bude hotovo. A Ty jsi Reni, teda pěkný rychlík :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Leni,děkuju za komentář.Chtěla jsem sobě i ostatním dokázat,že to jde ušít a nezdržovat "o)

    OdpovědětVymazat
  3. Renatko ty jsi ale superrychlík! Zasloužíš obr pochvalu za rychlost před nastoupenou jednotkou!! Takhle kdyby to šlo všude, máme opravdu za chvíli hotovo:-). Čtverečky máš parádní - stejný, a přece každý jiný...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♥