... Všechno vždycky končí dobře. Pokud ne, ještě to není konec.

neděle 18. srpna 2013

u mě doma

letos jsem se rozhodla,že si po zimě pořídím nové,jarní závěsy.Tak se také stalo ... k závěsům jsem plánovala prostírání a polštáře na sedačku. Říkala jsem si,až to budu mít komplet ušito vložím na blog ,je léto a já jsem pochopila smutnou pravdu,že tak brzy ušito nebude :o)
tak jsem jarní fotky závěsů přefotila v letním kabátku a vkládám co je "o) A jsem ráda,že aspoň ty závěsy jsem si ušila !












8 komentářů:

  1. Ahoj Reni♥ jdu děkovat za komentář u mě* a co vidím..jsi celá nějaká nová!! máš krásnou fotku!! jsi kočka ♥ a závěsy taky krásné a s tím plánem do dalšího vyšperkovávání domácnosti to bychom si mohly pokecat:-)) taky mám v pkoji z celých plánů akurát zavěsy a kryt a myslela jsem ,že zbytek bude raz dva a ono ne ..pořád šiju něco jiného ..pa pa měj se krásně Táńa

    OdpovědětVymazat
  2. kRÁSA ..JEN musís casteji provetrat foták ..jsou krásné ,kdykoliv si dám kávu u tebe padnou mi do oka ..♥

    OdpovědětVymazat
  3. Renčo, neboj, brzo bude chladněji a bude se šít daleko více (moje přání:-) ... a díky za podělení s fotem, závěsy jsou krásné, máš to doma útulné!

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, jaro jak vyšité. Jen si na něj vzpomenu, je mi lépe než v těchto vedrech:-)

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji za milé komentáře ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Renatko, závěsy jsou krásné a ten zbytek taky bude. Já mám takových plánů a nedodělků taky dost... A obdivuju všechny šikulky, tedy i tebe, co při zaměstnání a rodině stihnou tolik krásných výtvorů. Hezký zbytek léta!
    Ivana (tábor u koní)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♥