... Všechno vždycky končí dobře. Pokud ne, ještě to není konec.

středa 10. dubna 2013

Kabelka do Prahy

Raději šiji pro jiné než pro sebe ... nějak mě to nemotivuje a na šití pro mě je vždy času dost ... tuším,že hodně z vás ví o čem píši "o)
Teď jsem,ale stihla kabelku na výlet do Prahy.Byly jsme se s Míšou podívat na Patchwork meeting a kdo tam byl ví,že to opravdu stálo za to !!!
Kabelku jsem si dokončila také hlavně,aby jsem udělala radost -a nebo se pochlubila ? Lence od které výšivku mám.Moc se mi líbí šicí symboly a ty její mě učarovaly. 
Zip jsem si do ní nešila,nemám je moc ráda a stejně je nepoužívám.Ale jsem poučená,že příště do Prahy raději s kabelkou na zip.Jeden podivný člověk se mi v ní v metru štrachal ...
Musím uznat, on i ten zip má něco do sebe "o)
Z kabelky mám velkou radost a dobře se mi nosí ... pokud není přecpaná a nenosím jí celý den po Praze v tom případě se pronese jako každá jiná "o) 





13 komentářů:

  1. krásná!!!! a v Praze je mozná blaze ale i divoko :)

    OdpovědětVymazat
  2. Renčo, je skvělá!! Také bych zipy nemusela, ale i na menších městech je to jistější, když se dostaneš do davu... bohužel...

    OdpovědětVymazat
  3. Renátko, to je parádní kabelka, spíš kabela. věřím, že jste si to na výstavě užily. Já se utěšuji tím, že jsem, churavá, aspoň ušetřila :-) Jsem zvědavá za co jsi utrácela. Látečky nebo nějaká nová láska? papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni stará láska nerezaví :o) jsem věrná šití.
      Nejvíc jsem,ale utratila za cestu "o)

      Vymazat
  4. Taška se Ti moc povedla. Ty výšivky mě taky uchvátily. Dát je na tašku mě nenapadlo.

    OdpovědětVymazat
  5. krásna je s tou vysivkou ... a ja práve naopak, taska bez zipsu nemoze byt a zapnuty zips musi byt vpredu ... asi preto, ze mne uz z kabely penazenku vytiahli 2x :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no nazdar,já jsem z vesnice a nejsem na chmatáky zvyklá .

      Vymazat
  6. Krása! Praha Nepraha, byla by vhodná všude. No a že se někdo dere do tašky, to se mi stalo v Ostravě v tramvaji taky, hold člověk i tak musí dávat pozor, zip to kolikrát nemusí zachránit:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Renči povedlo se, opravdu jsem měla OBROVSKOU radost!
    Teda z vás dvou bych měla obrovskou radost i kdybyste přišly s igelitkama, ale tohle bylo opravdu dokonalý ♥
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně dobrá, moc se mi líbí. J.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezká kabelka, byla jsi v Praze za dámu:-) Bohužel na cestování po městě jsou zipy ideální, bez nich si člověk koleduje...

    OdpovědětVymazat
  10. Reni ♥kabelka je úžasná a ta vyšivka je opravdu na ní suprácká !! taky jsem si je pochvalovala moc se Leničce povedla tahle i ty ostatní vyšívky s šicí tématikou, jsou moc zdařilé a co se zipu týče jsem pro !! jednou jsem si v tramvaji podala v mí kabelce ruku s drzím zlodějem ,odešel s mou peněženkou a já jsem raději mlčela, měl v druhé ruce nůž a jeho výraz a sykot hrozil,že pokud na něj upozorním je schopen ho použít ..takže určitě zip!!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♥